ХАВАЙСКА ПРИКАЗКА, цена 1985 ЕВРО, ОФЕРТА 60325

ХАВАЙСКА ПРИКАЗКАHawaii5
Всеки, който посещава Хавайските острови, усеща една невидима сила, която се носи във въздуха. Хората в Хаваи я наричат “ силата на алоха”, магическа фраза, която е хавайска дума и се използва за поздрав, но освен това означава любов, доброта и състрадание. Тя е живо олицетворение на най-доброто от Хаваи и неговите хора. Тя ще Ви помогне да опознаете този невероятен свят и да намерите нови приятели.
             В Хаваи Вие ще откриете магически плажове, невиждана природа, кристално чисти води , богато културно наследство! Оставете своя пръстов отпечатък на пясъка и открийте един нов свят – светът на Хаваи!
Тук въздухът е по-сладък, слънцето грее по-ярко, и духът на алоха Ви завладява щом стъпите на острова. Уханни цветя, блестящи водопади, естествена красота определят пейзажа на Хаваи и Ви водят в свят , изпълнен с мир, блаженство и спокойствие. Затова Хаваи често се наричат най-здравословното място на света.
Съчетанието на океана с планини с вулкани и кратери, по които може да се изкачите, ботанически и зоологически градини, аквариуми, богати музеи, етно танците на местното население и тяхното гостоприемство правят почивката Ви тук незабравима.
Тук се намират и най-добрите спа центрове в света.

Прочети още: ХАВАЙСКА ПРИКАЗКА, цена 1985 ЕВРО, ОФЕРТА 60325

  Учебен Център

Interland

loader

КОНТАКТИ

гр. София, бул. Витоша №131А

Телефон: 02 / 9 533 441, 02 / 9 533 442

Мобилен: 0895 672582 / 0895 785566

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.exotic-ines.com